Virax Français Virax English Virax Italiano Virax Español Virax Nederlands Virax Polski Virax Português Virax Czech Republic Virax Grec Virax Russe Virax Deutsch

Actualiteit > BERICHT VAN DE CEO VIRAX

BERICHT VAN DE CEO VIRAX

Beste klanten,                                        

VIRAX S.A.S. is al meer dan 90 jaar actief in de markt en was tot oktober 2011 een deel van de internationale groep ‘Stanley Black & Decker’, genoteerd op de New York Stock Exchange.  Sinds oktober 2011 maakt Virax S.A.S. deel uit van Rothenberger AG, wereldleider in onze industriële sector.
In 2011 werd het grootste deel, namelijk 70% van de omzet van VIRAX S.A.S. gerealiseerd in Frankrijk. Ondertussen is VIRAX S.A.S. met haar 200 medewerkers, de nationale leider op het vlak van sanitair  buisgereedschap, gereedschap voor de verwarming, dakbekleding en onderhoud.
Talrijke grote Franse en Europese klanten, alsook handelsondernemingen, geloven voor 100% in de kwaliteit en de betrouwbaarheid van VIRAX gereedschappen. Deze worden hoofdzakelijk geproduceerd door Virax zelf ( in Epernay, Frankrijk ), VIRAX dat ISO 9001 gecertificeerd is en ook voldoet aan de ISO 14001 norm, de standaard op het gebied van milieumanagement.  VIRAX zal onafhankelijk blijven bestaan als een individueel merk in de markt, en naast de blijvende aanbieding van 3.500 producten in meer dan 45 landen, zal er ook blijvend worden geïnvesteerd in innovatie, marketing initiatieven en totale dienstverlening om zo de aanwezigheid in de markt verder uit te breiden.
Ik ben verheugd u te melden dat wij, in de afgelopen 6 maanden, onafhankelijk hebben deelgenomen aan 3 belangrijke beurzen in Frankrijk, Duitsland en Italië.  Ook werden verschillende afdelingen binnen VIRAX versterkt. Ten eerste zal ons team van product marketing ervoor zorgen dat innovaties en nieuwe oplossingen niet uitblijven.Ten tweede zal een versterkte operationele marketing u helpen bij het kiezen van de juiste promoties en de communicatie daaromtrent. Ten derde zal de dienstverlening door ons verkoopsteam tot een hoger niveau worden getild.
U zal in april een nieuwsbrief ontvangen waarin alle positieve gebeurtenissen bij VIRAX in detail worden toegelicht.  U, als loyale klant, krijgt toegang tot alle informatie ( training, marketing, nieuwe producten, bezoek aan onze fabriek, testfaciliteiten, … ). Ik verheug me er op u te mogen ontvangen in Epernay ( Champagne regio ) om u van dichtbij te laten kennismaken met de laatste evoluties die ons toelaten te groeien naar een uitmuntende firma en een nog betere partner voor u !.
Ik geloof ten sterkste dat VIRAX uw partner bij uitstek is om een winstgevende groei van uw zakencijfer te realiseren.
In naam van alle medewerkers van Virax, wens ik u te danken voor de steun en het vertrouwen.
Indien u vragen heft, aarzel niet mij te contacteren: : ceo@virax.com

Best regards
Michel Moulin
CEO VIRAX

19 maart 2012

Door voortzetting van uw bezoek aan deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om de inhoud en diensten op maat van uw interesses te leveren. Meer informatie en het beheer van instellingen.