Virax Français Virax English Virax Italiano Virax Español Virax Nederlands Virax Polski Virax Português Virax Czech Republic Virax Grec Virax Russe Virax Deutsch

2534: Uitzettang Quick & Easy AUTOMATISCHE DRAAIING


2534: Uitzettang Quick & Easy AUTOMATISCHE DRAAIING

Eenvoudige en snelle toepassing dankzij het automatisch draaien van de kop. Betere toegang tot beperkte ruimtes wanneer er geen plaats is om de tang te draaien. Minder inspanningen dankzij de lange, stijve bedieningsarmen van gesmeed aluminium.

4
0112: Tang-Sleutel 10'' - 250mm


0112: Tang-Sleutel 10'' - 250mm

Besparing van ruimte en geld: vervangt een complete set steeksleutels tot 45 mm. Geschikt voor loodgieterswerkzaamheden: gladde en evenwijdige klemkop voor minimale speling bij het vastklemmen en maximale grip. Talrijke toepassingsmogelijkheden: vast- en losdraaien van alle soorten bouten en moeren, vasthouden, buigen, vastklemmen, vormen, …

3
0170: Extra lichte moersleutel met smalle klemkop


0170: Extra lichte moersleutel met smalle klemkop

Extra licht: 30% lichter ten opzichte van een klassieke moersleutel.   Grote opening: de bek wordt meer geopend dan een sleutel van een gelijkwaardige lengte.

2
2942: Micro Camera Visioval® 5-in-1


2942: Micro Camera Visioval® 5-in-1

5-in-1 gereedschap: Inspectie-camera, Laser Telemeter, Infrarode Thermometer, Zaklamp, Laser Pointer. De informatie is eenvoudig af te lezen op het grote kleurenscherm 4,3". Inspectie onder water en in leidingen dankzij de waterdichte camerakop (IP67).

1
Download PDF
Door voortzetting van uw bezoek aan deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om de inhoud en diensten op maat van uw interesses te leveren. Meer informatie en het beheer van instellingen.