Virax Français Virax English Virax Italiano Virax Español Virax Nederlands Virax Polski Virax Português Virax Czech Republic Virax Grec Virax Russe Virax Deutsch

2941 : Thermische camera voor Mini Visioval®

Voor het visualiseren van thermische problemen in verwarmingskringen.
Temperatuurdetectie tussen -20°C en 220°C.
Intuïtief gebruik dankzij het touch screen van de Mini Visioval®.

Om eenvoudig en snel de diagnose te stellen van een lek, een dichtgeslibde of defecte radiator/vloerverwarming, een slechte isolatie of een slechte circulatie van vloeistoffen door de temperatuurverschillen te meten.
Eenvoudige en intuïtieve thermische analyse door de rechtstreeks op het brede beeldscherm van 3,5" van de Mini Visioval® in te stellen parameters: automatische visualisering van de warme en koude punten van een zone en weergave van de temperatuur van een bepaald punt.
Temperatuurbereik gemeten tussen -20°C en 220°C met mogelijkheid het kleurcontrast te kiezen. Talrijke instellingen op het touch screen. Emissievermogen in te stellen aan de hand van het materiaal.
Afbeelding in hoge resolutie met back-up van Foto’s 720 x 480 (jpeg) / Video’s 640 x 480 (avi).
Overdracht op Smartphone (iOS) of tablet via de app Mini Visioval® (met synchroniseerfunctie) om vervolgens aantekeningen op de afbeelding toe te voegen. Verzending mogelijk per e-mail of SMS.
Werkt uitsluitend met de camera Mini Visioval® (ref. 294110).
Geleverd in een schokbestendige koffer van kunststof.

Video Virax

Omschrijving kg
Thermische module voor Mini Visioval® 1,000
Set Camera Mini Visioval®+ Thermische module 4,000
Complete set Mini Visioval + kabel 16 m + Localisator + Thermische module 17,500
RIF
294140
294145
294150
Door voortzetting van uw bezoek aan deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om de inhoud en diensten op maat van uw interesses te leveren. Meer informatie en het beheer van instellingen.