Virax Français Virax English Virax Italiano Virax Español Virax Nederlands Virax Polski Virax Português Virax Czech Republic Virax Grec Virax Russe Virax Deutsch

0112: Tang-Sleutel 10'' - 250mm

Besparing van ruimte en geld: vervangt een complete set steeksleutels tot 45 mm.

Geschikt voor loodgieterswerkzaamheden: gladde en evenwijdige klemkop voor minimale speling bij het vastklemmen en maximale grip.

Talrijke toepassingsmogelijkheden: vast- en losdraaien van alle soorten bouten en moeren, vasthouden, buigen, vastklemmen, vormen, …

Schroef- en klemgereedschap met snelle afstelling en een platte klemkop, de perfecte combinatie van een waterpomptang en een moersleutel.

Een gladde en perfect evenwijdige klemkop voor optimaal vastklemmen zonder speling, zodat moeren van zacht materiaal (messing, plastic) niet beschadigd worden en verchroomde en kwetsbare coatings beschermd zijn.

Talrijke toepassingsmogelijkheden voor vastklemmen bij werkzaamheden in de loodgieterij, voor onderhoud, mechanica, in de industrie, voor het vast- / losdraaien van alle soorten bouten en moeren, vasthouden, buigen, vastklemmen, vormen, …

 

Ogenblikkelijke opening d.m.v. de drukknop met beveiligde vergrendeling van de afstelpositie door een viervoudige vertanding.

Tijdbesparing tijdens het vast- / losschroeven ten opzichte van een identiek gebruik met een ratelsleutel.

Graadverdeling met positiecursor voor een snelle voorinstelling voor een plaatsing en een identiek gebruik als een schuifmaat voor een nauwkeurige meting tot 40 mm.

Heften met antislip bekleding voor een betere grip.

Gebruikscomfort dankzij het lichte gewicht, slechts 510 gram, en de grote overbrengingsverhouding voor een uitstekende krachtoverbrenging.

Tang-sleutel van volledig warm gesmeed vanadium-chroom en daardoor een zeer sterk kwaliteitsproduct.

A mm L mm P mm E mm E1 mm Beklede heften kg
45 268 35 8 14 oui 0,495
RIF
011210
Door voortzetting van uw bezoek aan deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om de inhoud en diensten op maat van uw interesses te leveren. Meer informatie en het beheer van instellingen.